Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bouwunie Limburg bezoekt Jaga en Radson en gaat bowlen

Gerelateerde onderwerpen :

Bouwunie Limburg bezoekt Jaga en Radson en gaat bowlen

Op 28 april bracht het bestuur van Bouwunie Limburg Installateurs een bedrijfsbezoek aan de fabrikant van avantgardistische radiatoren Jaga in Diepenbeek (foto). Eerst kregen ze een rondleiding in de toonzaal, die de vergelijking kan doorstaan met een (modern en warm) museum waar zowel de bekende Heatwave als de nieuwste modellen te vinden zijn. Vervolgens stapte het bezoek door de productieruimte en de opslagplaats naar het Jaga Experience Lab, een wetenschappelijk klimaatlabo voor vergelijkend onderzoek en simulaties tussen verschillende verwarmingssystemen. Hier kunnen extreme weersomstandigheden nagebootst worden, met temperaturen van - 30° C tot + 30° C. In het aanpalende auditorium kunnen bezoekers alles nauwlettend volgen op projectieschermen.

Op 30 april organiseerde Bouwunie Limburg Installateurs een infoavond over de ErP-richtlijnen en het verwarmen op lage temperaturen bij Radson in Zonhoven. Vooraf konden de aanwezigen o.l.v. sales- en marketingdirecteur Benelux Olivier Schmitz of regiomanager Frank Agten een bezoek brengen aan de verschillende productielijnen van Radson. Luc Dedeyne, energieconsulent bij Bouwunie, opende vervolgens de infoavond door meer duidelijkheid te scheppen over de ErP-richtlijnen en meer specifiek over het ELD-label dat vanaf 26 september ingevoerd wordt. ELCO stelde zijn ErP-berekeningssoftware voor waarmee de klant rechtstreeks de systeemlabels kan afdrukken en gastheer Radson presenteerde zijn gloednieuwe E.Flow-radiator.

De maand voordien organiseerde Bouwunie Limburg Chape-, Vloerbedrijven, Tegelzetters en Natuursteenbewerkers voor zijn leden nog een partijtje bowling in sportcentrum Olympia in Hasselt. Een 15-tal bowlers werden eerst door Mapei getrakteerd op een uitgebreide presentatie van enkele nieuwe producten. Vervolgens konden ze kennismaken met de handige opbergsystemen die Group CE aanbiedt voor bedrijfs- en aanhangwagens. Daarna namen de aanwezige partners en leden het op de bowlingbaan in vier teams tegen elkaar op.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Transport- en logistieke sector ziet omzet fors dalen

Transport- en logistieke sector ziet omzet fors dalen

De actuele viruscrisis slaat economisch en financieel diepe wonden, al verschillen de gevolgen per sector. De Federatie van Belgische Transporteurs (Febetra) maakt een stand van zaken op voor de transport- en logistieke sector. Daarvoor gebeurde[…]

Nieuwe voorzitter Confederatie Bouw Limburg

Nieuwe voorzitter Confederatie Bouw Limburg

Neem deel aan de webinar “Innovatieve producten en technieken voor een duurzaam betonherstel”

Neem deel aan de webinar “Innovatieve producten en technieken voor een duurzaam betonherstel”

Fema: 'bouwhandel mag toonzalen en shops openen'

Fema: 'bouwhandel mag toonzalen en shops openen'

Meer artikels