Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bouwunie huldigt afscheidnemende bestuursleden

Gerelateerde onderwerpen :

Bouwunie huldigt afscheidnemende bestuursleden

Bouwunie zette op vrijdagavond 21 augustus haar nationale bestuursleden in de bloemetjes op de bestuurdershappening 2015 in Feestzaal De Jachthoorn in Kontich. Hierbij bedankte de organisatie hen voor hun tijd, enthousiasme en engagement tijdens de voorbije jaren. Tijdens deze happening werd in aanwezigheid van voorzitter Filip Verkest (vierde van r. op de foto) en gedelegeerd bestuurder van Bouwunie Hilde Masschelein (vijfde van r.) ook afscheid genomen van negen bestuursleden, die samen met hun partner uitgebreid werden gevierd.  'Bouwunie wil hen bedanken voor hun jarenlange inzet. Bestuursleden zijn zeer kostbaar in een ledenorganisatie als Bouwunie omdat ze het beleid en de visie van deze organisatie bepalen', benadrukte Hilde Masschelein. In het voorjaar organiseerde Bouwunie bestuursverkiezingen op nationaal, provinciaal en sectoraal niveau.

De werking van Bouwunie wordt gestuurd door bestuursleden in drie bestuursorganen. Het directiecomité stuurt de dagelijkse werking van Bouwunie aan en is samengesteld uit vertegenwoordigers van de diverse bouwberoepen en de verschillende Vlaamse provincies.  Ook de leden van de raad van bestuur en de algemene vergadering worden voorgedragen, hetzij door hun regionale afdeling hetzij door hun beroepsverbond.  Zo kunnen deze besturen op een democratische en evenwichtige manier (zowel geografisch als sectoraal) werk maken van de verdediging van alle bouwkmo's en van de promotie van de verschillende bouwberoepen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Nelectra, de federatie voor de elektrosector heeft Vlaams minister van Economie, Hilde Crevits gevraagd om de hinderpremie uit te breiden zodat ook elektro-installateurs er gebruik van kunnen maken. Ondernemers die actief zijn in de[…]

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Bouwshops willen hinderpremie

Bouwshops willen hinderpremie

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Meer artikels