Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bouwunie en GeoDynamics worden partners

Gerelateerde onderwerpen :

Bouwunie en GeoDynamics worden partners

Bouwunie en het Kortrijkse softwarebedrijf GeoDynamics bundelen hun krachten voor it-oplossingen voor de bouwsector zoals track-and-trace, tijdsregistratie, materiaalbeheer en fleet management. De vraag naar dergelijke systemen neemt toe in de bouwsector, waar elektronische aanwezigheidsregistratie, mobiele registratie van gepresteerde uren en digitaal beheer van materiaal steeds belangrijker worden. Deze digitale oplossingen zorgen o.m. voor een interessante tijdsbesparing op administratief vlak.

Het structurele en exclusieve partnerschap van GeoDynamics en Bouwunie is deze maand ingegaan. De samenwerking laat toe dat de leden van Bouwunie sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot informatie over o.m. track-and-trace- en tijdsregistratie- en materiaalbeheertoepassingen. 'De interesse voor en de vraag naar deze applicaties nemen sterk toe in de bouwsector waar vaak op hetzelfde moment wordt gewerkt op verschillende bouwwerven. De it-toepassingen zorgen ervoor dat de administratieve opvolging van projecten efficiënter verloopt via een correcte registratie', meldt Hilde Masschelein, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie.

Bouwunie is overtuigd van de meerwaarde van de it-oplossingen van GeoDynamics voor de bouwsector. Als pionier in de sector heeft het bedrijf al heel wat bewezen. GeoDynamics is al enkele jaren bezig aan een sterke groei inzake softwareoplossingen en won verschillende prijzen. De samenwerking betekent een win-winsituatie voor beide organisaties. Zo zullen leden van Bouwunie en klanten van GeoDynamics uitgenodigd worden op gemeenschappelijke evenementen en seminaries waar Bouwunie de algemene informatie voor haar rekening neemt en GeoDynamics de bijpassende toepassingen voorstelt.

'We merkten dat veel van onze 2.300 klanten lid zijn van Bouwunie. Bouwbedrijven vragen raad over handige tools en toepassingen. Voor veel van die zaken, zoals aanwezigheidsregistratie of automatische mobiliteitsvergoeding, bieden wij een oplossing aan. Daarom zijn we gaan samenzitten met de directie van Bouwunie en hebben we onze expertise gebundeld', aldus Stijn Stragier, managing partner van GeoDynamics.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Transport- en logistieke sector ziet omzet fors dalen

Transport- en logistieke sector ziet omzet fors dalen

De actuele viruscrisis slaat economisch en financieel diepe wonden, al verschillen de gevolgen per sector. De Federatie van Belgische Transporteurs (Febetra) maakt een stand van zaken op voor de transport- en logistieke sector. Daarvoor gebeurde[…]

Nieuwe voorzitter Confederatie Bouw Limburg

Nieuwe voorzitter Confederatie Bouw Limburg

Neem deel aan de webinar “Innovatieve producten en technieken voor een duurzaam betonherstel”

Neem deel aan de webinar “Innovatieve producten en technieken voor een duurzaam betonherstel”

Fema: 'bouwhandel mag toonzalen en shops openen'

Fema: 'bouwhandel mag toonzalen en shops openen'

Meer artikels