Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bouwlounge succesvol in nieuw kleedje

Gerelateerde onderwerpen :

Bouwlounge succesvol in nieuw kleedje

Zowat 200 bouwondernemers verzamelden op 4 juni in het prachtige LITC in Laakdal. Op de terreinen van het logistieke centrum van Nike ontwikkelde de Intercommunale Ontwikkelingsmaatschappij Kempen een uniek BREEAM-project, de ideale locatie voor Bouwlounge15. Bij de start van dit netwerkevent van Bouwunie Antwerpen bracht voorzitter Koen Kempeneers een positieve boodschap voor zijn achterban, die de bouwsector moet inspireren om te blijven ondernemen en investeren. Om positief te ondernemen en te investeren, zijn uiteraard een heleboel beleidswijzigingen inzake sociale dumping en aanpassingen op het vlak van mobiliteit in de provincie nodig. Alle vragen en eisen werden voorgelegd aan de Antwerpse gedeputeerde voor Ruimtelijke ordening, Cultuur en Mobiliteit Luk Lemmens (foto). Als woordvoerder van de deputatie was hij immers de ideale persoon om toe te lichten hoe het provinciebestuur ertoe bijdraagt dat bouwbedrijven aan de slag kunnen in de provincie Antwerpen.

Na de bemoedigende woorden van de voorzitter van Bouwunie Antwerpen en de Antwerpse gedeputeerde stelden de tien partners van Bouwlounge hun diensten en producten voor op een minibeurs. Na de hapjes en de drankjes werd als extraatje het dessert aangeboden als heerlijke Tasties. Along Comes Mary zorgde voor de muzikale noot met vergeten hits uit de fifties en de sixties.

Het vernieuwde concept blies alvast een nieuwe frisse wind door Bouwlounge. Een volgende editie is gepland op donderdag 3 juni 2016.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Nelectra, de federatie voor de elektrosector heeft Vlaams minister van Economie, Hilde Crevits gevraagd om de hinderpremie uit te breiden zodat ook elektro-installateurs er gebruik van kunnen maken. Ondernemers die actief zijn in de[…]

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Bouwshops willen hinderpremie

Bouwshops willen hinderpremie

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Meer artikels