Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bouwbedrijf Huybregts-Reynders wordt ABHR

Gerelateerde onderwerpen :

,
Bouwbedrijf Huybregts-Reynders wordt ABHR

(c) ABHR

De bekende Turnhoutse aannemer Algemeen Bouwbedrijf Huybregts-Reynders gaat vanaf nu door het leven als ABHR. De naamsverandering onderstreept de ‘no nonsense’ aanpak van het bedrijf en laat toe om onder een eenvoudig en herkenbaar merk de markt verder te veroveren.
“De jongste jaren heeft het aannemingsbedrijf niet alleen een sterke groei, maar ook een serieuze omwenteling meegemaakt. Ons bedrijf heeft steeds gestaan voor klare, duidelijke taal en een no-nonsense aanpak. We vonden het tijd dat onze naam deze waarden weerspiegelde. Vandaar de switch naar ABHR. Het is eenvoudiger en minder verwarrend. Ook het logo werd opgefrist”, zegt bestuurder Frans Versmissen
 
De onderneming is al decennia lang een vaste waarde in de Kempense bouwwereld. De geschiedenis gaat terug tot 1965. Toen vond de stichter van het bedrijf, Louis Huybregts, onderdak voor zijn beginnende schrijnwerkerij in de schuur van A. Reynders. Sindsdien heeft de firma vele veranderingen doorgemaakt, maar de naam van het huidige bouwbedrijf bleef sinds de oprichting van de vennootschap in 1990, steeds dezelfde.
 
Daar komt nu dus verandering in. De nieuwe naam moet ABHR helpen om de bestaande activiteiten in de provincie Antwerpen en daarbuiten nog verder uit te bouwen. Het bedrijf is hoofdzakelijk actief in de residentiële nieuwbouw en richt zich in deze markt voornamelijk op projectontwikkelaars en investeerders. Daarnaast kunnen ook particuliere klanten bij hen terecht voor complexe verbouwingen en high-end interieurinrichtingen. In beide bedrijfstakken kan de firma rekenen op haar nevenfirma’s uit de Groep Versmissen om haar projecten tot een goed einde te brengen.
 
“Door onze sterke groei zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mensen. Met deze naamsverandering willen wij ook aan de buitenwereld laten zien dat wij een bedrijf in volle beweging zijn. De nieuwe naam kan ons helpen om nieuwe medewerkers te vinden die zoeken naar een moderne werkgever met ambitie. Er zijn heel wat vacatures, maar ook open sollicitaties zijn steeds welkom”, besluit Frans Vermissen.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Welke vloer past bij jou?

Publireportage

Welke vloer past bij jou?

De vloer bepaalt vaak een groot gedeelte van de sfeer in je huis en daarom is het belangrijk om hier goed over na te denken. Er zijn veel verschillende soorten vloeren te krijgen en dat maakt de keuze niet makkelijker. In deze blog laten we je[…]

18/05/2022 |
Tips bij het kiezen van jouw nieuwe keuken

Publireportage

Tips bij het kiezen van jouw nieuwe keuken

Hout - Bois van Steenberge: duurzaam bouwen is de toekomst

Publireportage

Hout - Bois van Steenberge: duurzaam bouwen is de toekomst

Een werknemer beschadigt materieel. Wat nu?

Publireportage

Een werknemer beschadigt materieel. Wat nu?

Meer artikels