Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Boels breidt verhuurvloot uit met Bomag-machines

Boels breidt verhuurvloot uit met Bomag-machines

Boels Rental heeft zijn verhuurvloot uitgebreid met verschillende Bomag-machines. In totaal gaat het om meer dan 700 machines, van trilplaten en trilstampers tot verdichtingsplaten en 'walsen.

Alleskunner

Een groot deel van deze uitbreiding wordt gevormd door de Bomag-trilplaat type 70 kN/570 kg. Deze trilplaat is breed inzetbaar en wordt gezien als de alleskunner onder de trilplaten. Hij is ook ideaal voor kleinere werken door zijn goede wendbaarheid, maar zeer geschikt voor grote verdichtingswerken, door de ingebouwde Economizer-verdichtingsmeter die de gebruiker permanent in het vizier heeft. Dit bezorgt hem een gemiddelde tijdsbesparing van 25 tot 35%, doordat hij precies ziet wanneer het juiste verdichtingsniveau wordt gehaald. Voorts heeft deze trilplaat een elektrostart. Dit maakt hem veiliger en gebruiksvriendelijker: hij start altijd en gemakkelijk, ook als het kouder is.

Vertrouwde naam

Bomag is al jarenlang een vertrouwde naam inzake verdichtingsmachines. De topkwaliteit van het gerenommeerde Duitse merk heeft ervoor gezorgd dat het op dit gebied één van de marktleiders in Europa is. De filosofie van Bomag is het behalen van de hoogste slagkracht met de lichtste machine(s).

Behalve de trilplaat type 70 kN beschikt Boels voortaan over een volledige Bomag-lijn, met o.a. kleinere verdichtingsplaten, trilstampers en walsen. Met deze aanschaf wil Boels zijn positie als marktleider in de verhuur van grondverzetmaterieel uitbreiden en verstevigen. De onderneming streeft naar een maximale beschikbaarheid van verhuurmaterieel; of het nu gaat om trilplaten of andere machines. Daarom investeert de onderneming continu om met een compleet assortiment haar toonaangevende plaats in de verhuurmarkt te waarborgen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

Thomas & Piron neemt BAM Galère en BAM Lux over

De Waalse groep Thomas & Piron neemt de bedrijven BAM Galère en BAM Lux over van de Nederlandse groep BAM. De Nederlandse groep BAM heeft in ons land ook nog het bedrijf Interbuild. De transactie, waarvan het bedrag niet wordt[…]

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Burgers investeren in Scholen van Vlaanderen

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Aanleg omleidingsweg Anzegem stap dichterbij

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar

Ontwerp Leiebrug tussen Wevelgem en Lauwe is klaar