Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

BFAW-Brabant wil geen “Brussel-weel"

Gerelateerde onderwerpen :

BFAW-Brabant wil geen “Brussel-weel

De herinrichting van de Brusselse ring wordt een belangrijk project, maar dan moet de politiek constructief meewerken. Dat beklemtoonde Herman Dekempeneer (foto), voorzitter van BFAW-Brabant, tijdens het banket van de Federatie van Aannemers van Wegenwerken afdeling Brabant op vrijdag 2 december in de Leuvense Faculty Club.

Zowat 130 genodigden (opdrachtgevers, aannemers en partners van de sector) uit de drie gewesten ontmoetten er elkaar in een gezellige sfeer. Raf Van Brussel en zijn band zorgden voor de muzikale animatie.

Bij de herinrichting van de ring worden het doorgaande en het lokale verkeer over een lengte van 20 km gescheiden. "Het is de bedoeling om in 2019 de eerste schop in de grond te krijgen. De hamvraag blijft echter of politiek gekissebis weer geen stokken in de wielen zal steken. Er moet immers nog één en ander geregeld worden tussen de twee betrokken gewesten", beseft Herman Dekempeneer. Hij vraagt uitdrukkelijk aan de ministers om hier geen “Brussel-weel” van te maken.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Elektrosector vraagt ook hinderpremie

Nelectra, de federatie voor de elektrosector heeft Vlaams minister van Economie, Hilde Crevits gevraagd om de hinderpremie uit te breiden zodat ook elektro-installateurs er gebruik van kunnen maken. Ondernemers die actief zijn in de[…]

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Geen zomerbouwstop aan de kust?

Bouwshops willen hinderpremie

Bouwshops willen hinderpremie

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Vlaamse hinderpremie ook nodig voor de bouw

Meer artikels