Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bestekgenerator voor gevel­schilderwerken

Gerelateerde onderwerpen :

,
Bestekgenerator voor gevel­schilderwerken

Twee jaar geleden lanceerde Sto, specialist in gevelisolatiesystemen, gevelpleisters en gevelverven, zijn online bestekgenerator. Via deze tool kunnen architecten en vakmannen in enkele muisklikken een volledige bestekbeschrijving voor gevelisolatiesystemen downloaden. Door het grote succes van deze lastenboekgenerator, voegde Sto hier zopas een tweede luik voor gevelschilderwerken aan toe.

“De uitbreiding van de bestekgenerator met gevelschilderwerken speelt in op een reële nood vanuit de markt: het kost architecten en schilders namelijk heel wat  tijd om een bestek met gedetailleerde omschrijving met de meest geschikte gevelverven op te stellen. Dankzij onze online tool maken we het opstellen van het bestek voor gevelverven sneller en efficiënter. Al de informatie zit in het systeem, architecten en vakmannen hoeven dus zelf niet meer op zoek te gaan naar de nodige informatie”, zegt Bram Pauwels, communicatieverantwoordelijke voor Sto.

Steeds meer architecten, plaatsers en schilders vinden hun weg naar de Sto-bestekgenerator: de tool heeft nu al zo’n 900 gebruikers.

De bestekgenerator is gebruiksvriendelijk, efficiënt en levert in enkele minuten een lastenboek op maat van elk specifiek project. De gebruiker selecteert de aard van de te schilderen ondergrond, beantwoordt daarna een aantal specifiekere vragen en kan meteen het document downloaden. De tool voor zowel gevelisolatiesystemen als gevelschilderwerken is volledig gratis De Sto-lastenboekgenerator is gemakkelijk te vinden op www.sto.be.

Sto NV ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar producten voor de wereldwijde bouwsector. In het productengamma vindt men naast gevelisolatiesystemen ook gevelverven, interieurverven, sierpleisters, vloercoatings en betonherstellingsystemen. Als technologieleider spelen ze op het vlak van ontwikkeling een toonaangevende rol. Regelmatig lanceren ze dan ook innovatieve, gepatenteerde producten die voor kleine revoluties in de markt zorgen.

 

 

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

'Virtual reality zal het meeste impact hebben op de bouwsector'

Bouwkroniek laat elke week een CEO of andere leidinggevende uit de brede Belgische bouwsector aan het woord. Deze week mag Anthony Blavier, CEO van Maisons Compère/Woningen Compere, antwoorden op onze vijf standaardvragen.    […]

Patrick Cloet overleden

Patrick Cloet overleden

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

'Circulair bouwen mag geen modebegrip worden'

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Familie Delmulle viert 100 jaar Danilith

Meer artikels