Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Bestekgenerator voor gevel­schilderwerken

Gerelateerde onderwerpen :

,
Bestekgenerator voor gevel­schilderwerken

Twee jaar geleden lanceerde Sto, specialist in gevelisolatiesystemen, gevelpleisters en gevelverven, zijn online bestekgenerator. Via deze tool kunnen architecten en vakmannen in enkele muisklikken een volledige bestekbeschrijving voor gevelisolatiesystemen downloaden. Door het grote succes van deze lastenboekgenerator, voegde Sto hier zopas een tweede luik voor gevelschilderwerken aan toe.

“De uitbreiding van de bestekgenerator met gevelschilderwerken speelt in op een reële nood vanuit de markt: het kost architecten en schilders namelijk heel wat  tijd om een bestek met gedetailleerde omschrijving met de meest geschikte gevelverven op te stellen. Dankzij onze online tool maken we het opstellen van het bestek voor gevelverven sneller en efficiënter. Al de informatie zit in het systeem, architecten en vakmannen hoeven dus zelf niet meer op zoek te gaan naar de nodige informatie”, zegt Bram Pauwels, communicatieverantwoordelijke voor Sto.

Steeds meer architecten, plaatsers en schilders vinden hun weg naar de Sto-bestekgenerator: de tool heeft nu al zo’n 900 gebruikers.

De bestekgenerator is gebruiksvriendelijk, efficiënt en levert in enkele minuten een lastenboek op maat van elk specifiek project. De gebruiker selecteert de aard van de te schilderen ondergrond, beantwoordt daarna een aantal specifiekere vragen en kan meteen het document downloaden. De tool voor zowel gevelisolatiesystemen als gevelschilderwerken is volledig gratis De Sto-lastenboekgenerator is gemakkelijk te vinden op www.sto.be.

Sto NV ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar producten voor de wereldwijde bouwsector. In het productengamma vindt men naast gevelisolatiesystemen ook gevelverven, interieurverven, sierpleisters, vloercoatings en betonherstellingsystemen. Als technologieleider spelen ze op het vlak van ontwikkeling een toonaangevende rol. Regelmatig lanceren ze dan ook innovatieve, gepatenteerde producten die voor kleine revoluties in de markt zorgen.

 

 

 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Quentin de Hemptinne naar Arcadis Belgium

Quentin de Hemptinne naar Arcadis Belgium

Quentin de Hemptinne (foto) is sinds 1 maart account leader voor Wallonië bij ontwerp- en consultancybureau Arcadis. Als industrieel ingenieur bouwkunde startte Quentin zijn loopbaan bij het Vlaamse Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) in[…]

10/04/2021 | ArcadisAWV
Gentse ondernemer ontwikkelt unieke datatool voor vastgoedsector

Gentse ondernemer ontwikkelt unieke datatool voor vastgoedsector

DUCO steunt De Rozenkrans met computers

DUCO steunt De Rozenkrans met computers

Vigotec viert 40-jarig jubileum

Vigotec viert 40-jarig jubileum

Meer artikels