Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Belgian Construction Awards 2022: nieuws over de derde editie!

Gerelateerde onderwerpen :

Belgian Construction Awards 2022: nieuws over de derde editie!

De prestigieuze uitreiking van de Belgian Construction Awards is terug voor het derde jaar! Op 8 december 2022 vieren we wederom het vakmanschap van de bouwsector. De Belgian Construction Awards vinden zichzelf opnieuw uit, met nieuwe award categorieën en samenwerkingen.

Het Château du Lac in Genval zal opnieuw het decor zijn voor een onvergetelijke avond met awards voor de beste vakmensen, projecten en producten in de bouw. Donderdag 8 december zullen acht awards worden uitgereikt om de meest gedurfde projecten en opmerkelijke persoonlijkheden in de sector te eren.
 
Net als voorgaande edities zijn we ook in 2022 weer op zoek naar de Bouwvrouw en Bouwman van het jaar. Nieuw dit jaar is dat we op zoek gaan naar nóg een persoon die uitblinkt in wat hij of zij doet: de Young Construction Personality. Deze erkenning wordt uitgereikt aan de persoon (<35 jaar) die in 2022 een bijzondere prestatie heeft geleverd. Denk aan een project- of werfleider, maar ook tekenaars, ingenieurs, calculatoren, planners vallen in deze categorie. 
 
Hier is de volledige lijst van de awards van dit jaar:
  • Bouwvrouw van het Jaar
  • Bouwman van het Jaar
  • Young Construction Personality van het Jaar
  • Snelste groeier in de bouw
  • Climate Future Award (Powered by ORI)
  • Belgian Construction Project Award
  • Smart Innovation Award (Powered by AFAS Software)
  • Communication Award
Ben jij een speler in de bouw en denk je dat je hebt wat nodig is om te winnen in één of meerdere van deze categorieën? Wacht niet langer! Dien je kandidatuur in en wees een voorbeeld voor de sector. 
 
Uiteraard kon dit evenement niet plaatsvinden zonder onze partners, die we hartelijk willen bedanken: AFAS Software, Federale Verzekering, ORI, Autodesk, Embuild (voorheen "Confederatie Bouw"), Bouwunie, Trends Business Information, Palindroom en BeReal.
 
En we willen vooral Accent Construct - CTRL-F en Polestar bedanken om ook aan te sluiten bij het avontuur van de Belgian Construction Awards. Bedankt voor jullie vertrouwen!
 
Wil je een sneak preview van de BCA ceremonie? Mis deze video niet: 
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Verozo wil aangepaste regelgeving tegen oververhitting in gebouwen

Verozo wil aangepaste regelgeving tegen oververhitting in gebouwen

Zoals isolatie een woning tegen koude beschermt, zo beschermt zonwering tegen hitte. “In onze buurlanden is dit besef duidelijk doorgedrongen, maar België hinkt achterop. Het lijdt geen twijfel dat zonwering meenemen vanaf de[…]

Tegels en mozaïek blijven populair

Tegels en mozaïek blijven populair

Internationaal congres over gezonde steden in Brussel

Internationaal congres over gezonde steden in Brussel

Nieuw kwaliteitslabel voor professionele tuinaannemers

Nieuw kwaliteitslabel voor professionele tuinaannemers

Meer artikels