Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Beitelhamers met weinig vibratie

Beitelhamers met weinig vibratie

De nieuwe serie beitelhamers van Rodcraft combineert een makkelijke handling met lange werkintervallen.

Met een combinatie van kracht, tot 12 Joule, een compact ontwerp en een laag gewicht dragen de nieuwe beitelhamers bij tot het snel klaren van elke klus.

De behuizing achteraan werd nieuw ontworpen voor een verbeterde handling. Samen met het innovatieve, met lucht gecapitonneerde ventielsysteem voor gereduceerde vibratie is een verhoogd werkcomfort verzekerd.

Met de keuze tussen een korte en een lange loop is er altijd een gepaste beitelhamer voor het wegbreken van metaal, steen- of beton.

Om ze makkelijk op te bergen, zijn de nieuwe beitelhamers ook als set in een koffer beschikbaar, compleet uitgerust met toebehoren.

De RC5185 heeft een korte schacht, weegt 1,7 kg en biedt een slagvermogen van 9 Joule. Het andere model, de RC5195, weegt 2 kg en is met 12 Joule de krachtigste variant. Beide uitvoeringen hebben een snelwisselkop voor een makkelijke en vlotte omschakeling van de beitel. De gebogen greep ligt goed in de hand en biedt een vaste grip dankzij de antislip rubberen bekleding. De luchtafvoer loopt via de handgreep naar beneden en voorkomt zo opwervelend stof en vuil.

De beide modellen van deze beitelhamers zijn met de juiste inzetstukken ook verkrijgbaar als sets voor metaalbewerking (RC5185K-M en RC5195K-M) en voor de bewerking van steen (RC5185K-S en RC5195K-S).

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Vier strategische projecten voor minder verharding

Vier strategische projecten voor minder verharding

Vlaanderen investeert 1,2 miljoen euro in vier strategische projecten die moeten leiden tot minder verharding, klimaatbestendige steden en een beter toegankelijke natuur in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen. Voor deze oproep werden zeven[…]

18/08/2022 |
Proeftuin voor sociaal en betaalbaar wonen

Proeftuin voor sociaal en betaalbaar wonen

76 nieuwe appartementen in Aarschot

76 nieuwe appartementen in Aarschot

IoT-oplossing voor efficiëntiewinst van opleggersvloten

IoT-oplossing voor efficiëntiewinst van opleggersvloten