Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

B&R Bouwgroep breidt hoofdkantoor uit

Gerelateerde onderwerpen :

B&R Bouwgroep breidt hoofdkantoor uit

De Kempische bouwsector zit in de lift en de gevolgen hiervan zijn voelbaar op alle fronten. Na twee jaar van telkens meer dan honderd aanwervingen blijft deze tendens zich voortzetten. Het aantal vacatures was nooit zo hoog en het aantal werkzoekenden kent een historisch dieptepunt. Daarom organiseert B&R Bouwgroep enkele jobdagen. Er wordt gezocht naar versterking voor zowel op kantoor als op de bouwwerven. Met de uitbreiding van haar hoofdkantoor wil de Bouwgroep alvast plaatsmaken voor deze toekomstige collega’s.

Dit voorjaar werd op jobbeurzen in heel Vlaanderen geprobeerd om studenten warm te maken voor een carrière bij B&R Bouwgroep. Toch wordt niet enkel ingezet op schoolverlaters. Vorige maand werd met de jobdag in de kantoren van dochterbedrijf E. Rombaut de start gegeven voor een reeks jobdagen op verschillende locaties. Op 25 mei is er een nieuwe jobdag op de bouwwerf (De Streyp - Mechelen) van dochteronderneming Brebuild. Dit najaar volgt een soortgelijke dag bij dochteronderneming Christiaens in Oostkamp (West-Vlaanderen).

De groei van de B&R Bouwgroep manifesteert zich ook op andere vlakken. Het hoofdkantoor in Arendonk wordt te klein en krijgt twee extra verdiepingen. Dochteronderneming Hooyberghs staat in voor de werken en verwacht die eind dit jaar af te ronden zodat de bijkomende ruimte in gebruik kan genomen worden bij de start van 2020, het jubileumjaar voor B&R Bouwgroep. Het Arendonkse familiebedrijf bestaat dan 25 jaar.

B&R Bouwgroep, met hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan twintig bouwgerelateerde bedrijven verspreid over heel Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 850 medewerkers die actief zijn in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hoewel geografische spreiding een belangrijke troef is, blijft de lokale verankering van de groep zeer belangrijk.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Investeren middels isoleren

Publireportage

Investeren middels isoleren

Een geïsoleerd huis is fijn om in te wonen. Het is energiezuinig en comfortabel. Daarnaast is het ook nog eens voordelig want je bespaart veel geld. Kies voor isolatie en het levert je een hoger rendement op. Vind je het lastig waar je moet[…]

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Publireportage

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Publireportage

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Publireportage

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Meer artikels