Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Auctelia zet in op Vlaanderen

Auctelia, het eerste online-veilingplatform van België dat zich specifiek richt op professioneel en industrieel materieel, komt met zijn oplossing naar Vlaanderen. Kleine en grote ondernemingen kunnen hierdoor snel en gemakkelijk in liquiditeitsbehoeften worden voorzien. Extra personeel, de ontwikkeling van de nieuwe opslagplaats in Genk en de deelname aan de zopas afgesloten materieelvakbeurs Matexpo in Kortrijk behoren tot de strategie om dit succesverhaal in Vlaanderen voort te zetten.

Auctelia biedt bedrijven van alle groottes de mogelijkheid hun overtollige uitrusting door te verkopen. Omdat het aanbod van Auctelia een uitstekend eerste jaar heeft gekend in Vlaanderen, stippelt het management een ambitieuze strategie uit door een personeelsuitbreiding in het noorden van het land, de ontwikkeling van een nieuwe opslagplaats in Genk en de geplande komst van een tweede Vlaamse opslagplaats, in West-Vlaanderen. 'Vlaanderen heeft een sterke industrie, maar kent een schrijnend tekort aan een b2b-markt voor afgeschreven materieel. Met onze ervaring kunnen wij deze leemte invullen', aldus ceo Scott Garlick van Auctelia. 'Vele bedrijven kennen de marktwaarde van hun uitrusting op de internationale markt niet of onderschatten die. Dankzij onze expertise en een uitgebreid netwerk in meer dan dertig landen kunnen onze klanten maximaal voordeel halen uit hun activa en profiteren van een uitstekende oplossing voor hun liquiditeitsbehoeften', weet Garlick.

Auctelia is een handig en uiterst beveiligd platform dat een alternatief biedt in deze tijden van economische crisis, waarbij de ene partij de mogelijkheid wordt geboden tegen relatief lage kosten specifiek materieel te kopen en de andere snel kan profiteren van middelen uit de verkoop van materieel dat weinig wordt gebruikt. 'Auctelia wordt wel eens 'de eBay voor professioneel materieel' genoemd en hoewel die vergelijking vleiend is, vertegenwoordigt zij slechts één facet van onze activiteit', aldus Scott Garlick. 'We laten bedrijven niet alleen de verkoop van hun uitrusting van a tot z zelf beheren, klanten worden ook gedurende het hele proces door ons begeleid, van de prijsbepaling tot en met de facturering', besluit de ceo.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector vraagt soepeler coronamaatregelen

Bouwsector vraagt soepeler coronamaatregelen

De verplichte coronamaatregelen die momenteel van toepassing zijn in de bouwsector zijn gedateerd, stelt Bouwunie. De sectorvereniging vraagt om de strenge regels nog vóór het bouwverlof te evalueren en aan te passen zodat er vanaf[…]

15/06/2021 | Corona
Vier consortia dingen mee naar bouw gevangenis Vresse-sur-Semois

Vier consortia dingen mee naar bouw gevangenis Vresse-sur-Semois

Bouwbedrijven kunnen arbeiders flexibeler inschakelen

Bouwbedrijven kunnen arbeiders flexibeler inschakelen

Schetsontwerp fase 2 Park Brialmont in Antwerpen goedgekeurd

Schetsontwerp fase 2 Park Brialmont in Antwerpen goedgekeurd