Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Assetmanagement voor rioolbeheerders

Assetmanagement is iets waar velen ooit al eens over hoorden, maar wat is dat eigenlijk' Wat houdt dat in en wat kan een rioolbeheerder ermee doen' Het beheer van de publieke ruimte spreekt meer tot de verbeelding en trekt wel de aandacht omdat we er dagelijks mee bezig zijn. Maar assetmanagement is net het middel om aan een duurzaam en efficiënt beheer te doen.

Vlario en de Nederlandse zustervereniging Rioned organiseren in het Nederlandse Etten-Leur op dinsdag 6 september hierover een inspirerende studiedag en reiken de deelnemers instrumenten aan voor de optimalisatie tussen kosten en profijt. Rioolbeheerders leren er hoe ze voldoende budget overhouden voor de instandhouding van hun rioleringen.

De workshops geven hen inzicht om ook in hun gemeente met assetmanagement aan de slag te gaan. Ze leren in de ochtend wat assetmanagement inhoudt en hoe collega's de denk- en werkwijze hebben toegepast. In de middag kiezen ze twee workshops en gaan ze zelf met de principes van assetmanagement aan de slag.

Meer info en aanmelding via http://www.vlario.be/activiteiten/opleidingen-studiedagen/assetmanagement/

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nieuwe Vlaamse Bouwmeester gezocht!

Nieuwe Vlaamse Bouwmeester gezocht!

In zijn beleidsnota verklaart minister-president Jan Jambon dat het duidelijk is dat de werking van het bouwmeesterschap, gestart in 1999, mee aan de basis ligt van de kwaliteitssprong die de architectuur in Vlaanderen de jongste jaren maakte.[…]

15/11/2019 | BouwenImmo
AWV zet BIM op de kaart

AWV zet BIM op de kaart

Storm kondigt nieuwe windparken aan

Storm kondigt nieuwe windparken aan

Oude bakkerij wordt modern woonproject in Kalmthout

Oude bakkerij wordt modern woonproject in Kalmthout

Meer artikels