Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

ARC heeft nieuwe zaakvoerder

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
ARC heeft nieuwe zaakvoerder

Kurt Vanroy (rechtse foto) is sinds 6 oktober de nieuwe zaakvoerder van Antwerp Recycling Company (ARC). Hij volgt in deze functie Dirk Vandecapelle op. ARC is sinds de jaren ?90 van vorige eeuw actief in de recyclage van bouw- en sloopafval. Behalve het aanvaarden van bouw-, sloop- en containerpuin kunnen ook puingranulaten met diverse korrelgroottes geleverd of afgehaald worden. In de dubbele mengcentrale produceert ARC stortbeton - al dan niet met recyclagegranulaten - en alle cementgebonden mengsels voor bouwwerken en funderingen.

De centrale is Benor- en Quarea-gecertificeerd. Door de strategische ligging in het noorden van Antwerpen kan ARC stipte leveringen verrichten zonder nadeel te ondervinden van het drukke verkeer. Met de mobiele breker kan ARC zich bovendien naar de bouwplaats verplaatsen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Te veel werk, te weinig volk

Te veel werk, te weinig volk

De schrijnwerkers en interieurbouwers hebben veel werk. 4 op de 10 zegt dat hun orderboekje nog beter gevuld is dan vorig jaar. Ze zijn dan ook op zoek naar extra werkkrachten. Een bijna onmogelijke zoektocht, zegt 98%! 85% van de[…]

14/02/2020 | HoutSociaal
Ministers debatteren op Vlariodag

Ministers debatteren op Vlariodag

WTCB wint Gouden Baksteen

WTCB wint Gouden Baksteen

ConstruBus promoot bouwsector in België

ConstruBus promoot bouwsector in België

Meer artikels