Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

APK Group neemt Armamast over

Gerelateerde onderwerpen :

De APK Group uit Overpelt neemt Armamast nv uit Dendermonde over. Armamast werd opgericht in 1986 en produceert allerlei metalen masten voor verlichting, signalisatie, camera's en telecom. Het verzorgt tevens de plaatsing en elektrische uitrusting van deze masten. De oprichters-eigenaars, de familie Baert-Vrydaghs, bereikten de pensioengerechtigde leeftijd.

APK Group is een multidisciplinaire infrastructuuraannemer voor telecom, nutsvoorzieningen en (wegen)bouw met hoofdzetel in Overpelt. Zij heeft bedrijven in België en Nederland en telt in totaal nu al meer dan duizend werknemers. Door de overname kan Armamast zich sterker profileren en gebruikmaken van de synergiemogelijkheden met de bedrijven uit de APK Group. De overname creëert tevens een groeipotentieel en verdere ontwikkelingsmogelijkheden voor de ongeveer vijftien werknemers. Die stappen mee over.

Door het verwerven van Armamast krijgt de APK Group van ondernemer Paul Kerkhofs tevens de beschikking over een nieuwe polyvalente site (kantoren, een productiehal en magazijnruimte) van ongeveer 1 ha in Dendermonde. Die locatie zal in de toekomst fungeren als uitvalsbasis voor de andere activiteiten van de APK Group in Oost-Vlaanderen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

Icopal en Monier zijn voortaan BMI Belgium

BMI Belgium is een samensmelting van Icopal, Monier en Aerodek. Dankzij deze fusie zijn nu alle oplossingen voor platte en hellende daken, daksysteemcomponenten en waterdichte afdichtingen onder één en hetzelfde dak in het[…]

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Van Hulle Bouwservice pakt uit met een nieuwe toonzaal

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

Drive-in bioscoop bij ATF wegenbouw

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

'Toekomst van baksteen ligt in circulariteit'

Meer artikels