Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

allift Michielsens staat niet zomaar synoniem voor kwaliteit, service en veiligheid

allift Michielsens staat niet zomaar synoniem voor kwaliteit, service en veiligheid

Allift Michielsens heeft de voorbije 30 jaar een grote dosis kennis en expertise opgebouwd in het verhuren, verkopen en onderhouden van hoogwerkers - zowel zelfrijdend als op vrachtwagen - , schaarliften, vorkliften en verreikers. Maar dat is niet het enige waarin het bedrijf uitblinkt, want allift geniet ook een zeer goede reputatie als erkend BeSaCC-VCA opleidings- en examencentrum.

De familiale kmo, gevestigd in Deurne, heeft de afgelopen jaren zeer hard gewerkt aan het creëren van toegevoegde waarde voor haar klanten. “Ons cliënteel, gaande van kleine ondernemingen tot grote industriële en petrochemische bedrijven, heeft niet enkel nood aan een ruim aanbod van machines en een flexibele kwalitatieve dienstverlening; ook het aspect veiligheid op de werkvloer wint aan belangrijkheid in steeds meer sectoren. Dit is dan ook ons nieuw speelveld, waarin we willen uitblinken en waarin we veel aandacht, tijd en geld investeren”, vertelt Lieve Michielsens, die aan het hoofd staat van deze ambitieuze onderneming.

VERMELDING ‘ONGEVALVRIJ’

Ook op de eigen werkvloer worden alle medewerkers gestimuleerd om uiterst veilig en behoedzaam te werken. Dat resulteerde zowel in 2017 als in 2018 in een vermelding ‘ongevalvrij’ in de statistieken van werkongevallen.

PLATINUM QFOR-ERKENNING

In 2018 kreeg ook het allift Michielsens Opleidings- en Examencentrum de hoogste erkenning, te weten platinum, voor de kwaliteit van zijn beleid en organisatie. Het Qfor-kwaliteitslabel geldt als dé kwaliteitsmaatstaf in de learning- en consultingmarkt. CertUp, de Belgische organisatie achter het Qfor-kwaliteitslabel, vertaalt de platinum erkenning zelf als “beyond expectations” ofwel “boven verwachting”, een niet-alledaags compliment. Het is een kwaliteitsomschrijving waaraan ook de andere drie afdelingen, Verhuur, Verkoop en Onderhoud, van allift zich willen meten. Voor directie en medewerkers van allift is de cirkel immers pas rond als een klant niet enkel omwille van een gunstige prijs kiest voor allift, maar ook omwille van haar drie pijlers: kwaliteit, service en veiligheid.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment bouwt momenteel een nieuw bedrijfsgebouw langs de E17 in Waregem. Met deze uitbreiding worden al de Waregemse activiteiten op één locatie gecentraliseerd. Het toekomstige ronde gebouw werd ontworpen door DEMO[…]

10/01/2022 | ProjectenVerhuur
B-Close neemt Raepers over

B-Close neemt Raepers over

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

Meer artikels