Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Allibert is nieuwe verdeler Spirella

Allibert is nieuwe verdeler Spirella

Sinds kort is Allibert de nieuwe exclusieve verdeler van de Spirella-badkameraccessoires en -douchegordijnen. Het concept biedt betaalbare kwaliteit door de combinatie van standaardmaten en hoogwaardig materiaal. Nieuwe, slimme ingrepen zorgen voor een verrassende badkamerbeleving. Het nieuwe gamma 'Spirella by Allibert', meer bepaald de douchegordijnen, zeepbakjes en badkamer- en wc-matten, zijn fraaie en kwalitatieve toebehoren die met hun Zwitsers design de badkamer helemaal 'af' maken.

De Allibert 'pack-wc's' zijn complete systemen inclusief aanpasbare metalen draagconstructie, bedieningsplaat en porseleinen toilet. De wc pack Horizon-R, een nieuwe 'Slim'-versie met een uiterst smalle inbouwdiepte van slechts 13 cm, biedt ondanks het volwaardige reservoir (met 3 of 6 liter spoeling) een aanzienlijke plaatsbesparing. Andere nieuwigheid is de Rimless-versie, zonder de klassieke wc-rand waar bacteriën zich kunnen nestelen, wat zorgt voor een betere hygiëne en een vlotter onderhoud mogelijk maakt.

Letterlijk een blikvanger is de 'Nighty', die 's nachts met bewegingssensoren en ledverlichting de weg wijst naar het toilet. Met de nieuwe systemen 'Click & Seat’ en ‘Stability’ heeft Allibert een oplossing voor vervelende loskomende wc-zittingen. Deze met soft close uitgeruste wc-zittingen worden eenvoudig in- of afgeklikt door een ingenieus kogelmechanisme dat slim verwerkt is in de inox bevestiging of op de gemonteerde regelplaat. Dit is handig en toch muurvast, makkelijk schoon te maken en snel af te nemen.

De nieuwe meubelcollectie 'Alma' is een complete maar budgetvriendelijke badkamerinrichting met een fraaie hedendaagse uitstraling. Ze is verkrijgbaar in glanzend wit of asfaltgrijs voor de wastafelonderbouw, de kolomkast en de hoge kast. De topcollectie 'Marny' zorgt dan weer voor een meer luxueuze toets, gecombineerd met praktische innovaties zoals de ingebouwde linnenmand, een diepte van 53,5 cm in plaats van de gebruikelijke 46 cm voor wie wat extra ruimte heeft of wenst, een waskom bovenop of geïntegreerd in het tafelblad en een kast met uitgespaarde nis en push/pull-ladesysteem. Sfeer en uitstraling kunnen volgens wens worden bepaald met een afwerking in glanzend wit, antraciet of eik.

Allibert werd opgericht in 1930 en is uitgegroeid tot een totaalontwikkelaar en producent van badkameroplossingen, gaande van baden, douchecombinaties en wc's tot meubelen en alle mogelijke accessoires. Het bedrijf heeft drie productiesites in Frankrijk en één distributievestiging in Nijvel vanwaar Allibert zijn producten in heel Europa verdeelt. Jaarlijks worden ongeveer 250.000 baden geproduceerd en twee miljoen producten verkocht, goed voor een omzet van 70 miljoen ' in Europa. Allibert is een merk van de Franse industriële groep Allibert Sanitaire, gespecialiseerd in de productie en verkoop van badkamerproducten, en maakt sinds 2004 deel uit van de Israëlische Keter-groep.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Brussel lanceert projectoproep rond gender en stedenbouw

Brussel lanceert projectoproep rond gender en stedenbouw

De stad Brussel lanceert een open projectoproep gericht op initiatieven die inzetten op gender en stedenbouw. Ze maakt hiervoor 80.000 euro vrij. Volgens het Brusselse stadsbestuur is de publieke ruimte van en voor iedereen, maar wordt deze in[…]

Gent opent fiets- en voetgangersonderdoorgang aan Coupure

Gent opent fiets- en voetgangersonderdoorgang aan Coupure

De Lijn werkt aan drie stelplaatsen voor elektrische bussen

De Lijn werkt aan drie stelplaatsen voor elektrische bussen

Voorlopig nog geen vergunning voor gascentrale Vilvoorde

Voorlopig nog geen vergunning voor gascentrale Vilvoorde