Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Publireportage

Algeco biedt passende oplossing voor iedere huisvestingsvraag

Algeco biedt passende oplossing voor iedere huisvestingsvraag

Bent u aan het verbouwen en op zoek naar tijdelijke ruimte? Hebt u een extra accommodatie nodig voor een evenement of festival? Heeft uw school behoefte aan extra leslokalen? Of wilt u een tijdelijke werfkeet huren voor uw bouwplaats? Voor iedere huisvestingsvraag biedt Algeco een passende oplossing.

Van festivalorganisatoren, die de units slechts enkele dagen nodig hebben, tot bedrijven en scholen die ze jarenlang gebruiken:  werken en leren in een tijdelijk onderkomen, zonder in te boeten aan comfort en veiligheid. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de modulaire units van Algeco. Dat komt mede doordat Algeco, naast huisvestingsoplossingen, een totaalservice aanbiedt; de 360° Services.

Algeco begeleidt u van advies tot planning en levering. De modules worden kant-en-klaar aangeleverd, inclusief meubilair, internet- en telefoonaansluitingen, airconditioning, waterkoelers, enzovoorts. Zo kunt u meteen aan de slag. Op vraag van de industrie ontwikkelde Algeco zelfs de ‘drying lockers’. Dit zijn ventilerende en verwarmde kasten, waarin bijvoorbeeld bouwlieden of mensen die actief zijn in de (petro)chemie, hun natte werkkleding kunnen drogen.

UW AANSPREEKPUNT VOOR TOTAALSERVICE

Wenst u een gepersonaliseerde unit in bedrijfskleuren, met uw bedrijfslogo of met een slagzin? Ook dat kan! Algeco Deco maakt het mogelijk om de buitenzijde van de unit te voorzien van een folie op maat, vergelijkbaar met het carwrappen van een auto. De mogelijkheden hiertoe zijn uitgebreid en de unit wordt zo een echte communicatiedrager.

U kunt het zo gek niet bedenken, met de 360° Services van Algeco is bijna alles mogelijk. Naast het leveren van units is het instapklaar maken van tijdelijke of permanente gebouwen en ruimtes dé specialiteit van Algeco. Zo plaatsten we onlangs bij AEB (Afval Energie Bedrijf) Amsterdam 82 units voor extra faciliteiten tijdens een revisieproject. Naast het leveren van accommodatie ging Algeco nog een stap verder en leverde via zijn 360° Services onder andere ook het sanitair, meubilair, de brandmeldinstallaties, airco’s, data-installaties en brandwerende muren en deuren. “Door snel te schakelen en in goed overleg de gevraagde opstelling samen te stellen is de behoefte aan tijdelijke accommodatie binnen de gestelde termijn gerealiseerd”, vertelt de inkoper van AEB Amsterdam. “Vooral de proactieve houding, inzet en persoonlijke benadering van Algeco hebben we als zeer positief ervaren.”

FLEXIBELE EN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Bovendien past Algeco waar het kan voortdurend de evoluties van technieken en installaties toe. Met het oog op het milieu en energiebesparing kunt u bijvoorbeeld invertersystemen installeren in plaats van elektrische verwarming: dit bespaart heel wat kosten.
Een tweede punt waarmee Algeco zich onderscheidt, is zijn brandvertragende unit. Deze module voldoet aan de brandprestatiecriteria REI(w) 60 voor maximale bescherming tegen brand en zorgt voor minimale kans op instorting gedurende 60 minuten.

ALLE GEWENSTE COMBINATIES

Het verhuuraanbod van Algeco is gebaseerd op standaardkwaliteiten en ­afmetingen en bestaat uit meer dan 10.000 units in de Benelux. Deze modules kunnen oneindig geschakeld worden, waardoor Algeco alle gewenste combinaties kan maken. De grootste ‘zaal’ die Algeco al voor een klant bouwde, bestaat uit wel twintig units, samen goed voor 360 vierkante meter. De units kunnen ook gestapeld worden, tot vier niveaus hoog, afhankelijk van het unit-type.

Ook voor het opbergen van materiaal of extra stockruimte heeft Algeco dé oplossing: opslagcontainers. U kiest zelf de uitvoering, de afmetingen en de opties van de opslagcontainer. Bekijk dus zeker de website www.algeco.nl om te zien wat Algeco allemaal voor u kan betekenen.
 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment centraliseert activiteiten in nieuwbouw

TVH Equipment bouwt momenteel een nieuw bedrijfsgebouw langs de E17 in Waregem. Met deze uitbreiding worden al de Waregemse activiteiten op één locatie gecentraliseerd. Het toekomstige ronde gebouw werd ontworpen door DEMO[…]

10/01/2022 | ProjectenVerhuur
B-Close neemt Raepers over

B-Close neemt Raepers over

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

AML verdeelt Mecalac in Wallonië en Brussel

Meer artikels