Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Alexander Hodac gedelegeerd bestuurder BPC

Gerelateerde onderwerpen :

,
Alexander Hodac gedelegeerd bestuurder BPC

(c) BPC

De raad van bestuur van CFE Contracting meldt dat Alexander Hodac de functie van gedelegeerd bestuurder van BPC en BPC Wallonie opneemt. Hodac is sinds 2 september ook lid van het Executief Comité van CFE Contracting. Hij volgt Frédéric Claes op, die voordien deze functies bekleedde. BPC en BPC Wallonie zijn een referentie voor grote bouwprojecten in de gebouwenmarkt in Brussel en Wallonië.
Alexander Hodac (39) is reeds vijftien jaar actief in de vastgoedwereld. Na een loopbaan bij Deloitte Real Estate en als acquisitieverantwoordelijke bij de GVV Home Invest Belgium, werd hij gedelegeerd bestuurder bij de beursgenoteerde ontwikkelaar Immobel, een functie die hij tussen 2015 en 2019 bekleedde. Met succes heeft hij in deze rol de fusie met Allfin gerealiseerd en de internationale groei van het bedrijf begeleid. Sindsdien was hij de CEO bij Fosbury & Sons.
 
“Ik voel me vereerd om BPC en de groep CFE te vervoegen, een bedrijf dat dankzij zijn toonaangevende projecten een belangrijke bijdrage levert aan het demografische, sociale en economische weefsel van ons land. De bouwsector is sinds enkele jaren in volle metamorfose en wordt vandaag geconfronteerd met economische onzekerheden naar aanleiding van de viruscrisis. Samen met het directieteam en de BPC teams zullen we een nieuwe duurzame strategie ontwikkelen om deze uitdagingen aan te gaan”, reageert Alexander Hodac op zijn nieuwe benoeming.

CFE Contracting is één van de drie polen van de Belgische industriële groep CFE die bouw-, multitechnieken- en spooractiviteiten omvat in België, Luxemburg en Polen. De bedrijven BPC en BPC Wallonie maken deel uit van deze pool en zijn belangrijke spelers in de bouwsector. Ze bouwen en renoveren grootschalige constructies in Brussel en Wallonië voor de private en publieke markt zoals kantoor- en woongebouwen, winkelcentra, ziekenhuizen, hotels, industriële gebouwen, enz.
 

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Minister wil private sector meer betrekken bij sociale huisvesting

Minister wil private sector meer betrekken bij sociale huisvesting

Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele wil particulieren of private ondernemingen sterker betrekken bij een breed woningaanbod tegen lagere huurprijzen. Diependaele stelt in dit verband voor om 500 miljoen € te voorzien voor private[…]

Managementwissel aan top van Century 21 Benelux

Managementwissel aan top van Century 21 Benelux

Van Mol wordt co-CEO van Steenoven

Van Mol wordt co-CEO van Steenoven

Dewaele Vastgoedgroep en Troostwijk gaan samen vastgoed verkopen

Dewaele Vastgoedgroep en Troostwijk gaan samen vastgoed verkopen

Meer artikels