Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Alex Haw van Atmos in Stuk Leuven

Gerelateerde onderwerpen :

Architect Alex Haw van het Britse bureau Atmos geeft op donderdag 12 november om 20 u. een (Engelstalige) lezing in het auditorium van kunstencentrum Stuk, Naamsestraat 96 in Leuven. Alex Haw is een veelgevraagde spreker. Zijn werk is cultureel geïnspireerd, technisch vernieuwend, digitaal maar toch fysiek, multisensorieel en op mensenmaat. Leuk weetje: Haw speelde ook de rol van psychopaat in 'Following', de debuutfilm van Chris Nolan. Hij leidt tevens het project 'Latitudinal Cuisine' dat mensen uit de hele wereld samenbrengt om maaltijden en ervaringen met elkaar te delen.

Atmos is een multidisciplinair kunst-, architectuur- en ontwerpbureau dat op diverse schalen en met uiteenlopende media werkt: het resultaat zijn zowel kleinschalige productontwerpen als grootschalige masterplannen. De projecten van Atmos verschillen weliswaar sterk wat schaal en typologie betreft, maar ontstaan telkens vanuit het voornemen om de gebruikers een memorabele ervaring te bezorgen. Reserveren voor de lezing kan via ticket@stuk.be. De toegangsprijs bedraagt 9 '.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

Dendermonde wil toekomst vestinggordel veiligstellen

De stad Dendermonde schrijft een studieopdracht uit voor de opmaak van het ruimtelijk masterplan ‘Vestinggordel Dendermonde’, inclusief een participatieluik. Dat gebeurt in samenwerking met de Vlaamse bouwmeester. Het plangebied[…]

Lommel wil nieuw jongerencentrum bouwen

Lommel wil nieuw jongerencentrum bouwen

Negentiende Oproep WinVorm

Negentiende Oproep WinVorm

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Consortium gekozen voor bouw nieuw VRT-hoofdkwartier

Meer artikels