Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Albintra en Fakro fietsen voor goed doel

Albintra, invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten in België en in het Groothertogdom Luxemburg, en Fakro, de tweede grootste dakvensterfabrikant ter wereld, organiseren op 6 september de allereerste editie van de Albintra-Fakro Classic.

Dit wielerevent met twee ritten, één van 60 km en één van 100 km, heeft als vertrek- en eindpunt de kantoren en magazijnen van Albintra in Broechem. Van daaruit gaat het door het mooie Kempense landschap langs Zandhoven, Pulderbos en zelfs een stukje Nederland helemaal tot in Meer om daarna terug te keren via Sint-Lenaarts, Westmalle en Sint-Antonius.

'Naast onze economische activiteiten is het voor ons belangrijk om ook sociaal onze verantwoordelijkheid te nemen', zegt Thierry Raets, ceo van Albintra. 'Het naburig gelegen revalidatiecentrum Pulderbos verricht uitzonderlijk werk bij de ondersteuning van kinderen en jongeren met neurologische en respiratoire aandoeningen en verdient een hart onder de riem. Samen met Fakro, waarvan wij o.m. de dakvensters, platdakvensters en zoldertrappen verdelen, zullen we ons dan ook maximaal inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hen.'

'We zijn verheugd dat Albintra en Fakro ons gekozen hebben als goed doel voor de eerste editie van de Albintra-Fakro Classic. We hebben vele projecten lopen en kunnen altijd steun gebruiken om nog meer te kunnen doen voor onze patiënten', zegt Steven Hazenbosch, algemeen directeur van het revalidatiecentrum Pulderbos.

Iedereen die zich weer aanmeldt op Albintra krijgt een gratis cadeau en als kers op de taart schenken beide bedrijven een prachtige Ridley-fiets tijdens een tombola. Alle info en inschrijvingen via www.fakro.be/fakrofiets.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Dag van de architectuur zet honderd gebouwen in de kijker

Dag van de architectuur zet honderd gebouwen in de kijker

Tijdens de Dag van de architectuur op zondag 17 oktober kan je kennismaken met een heleboel bijzondere projecten in Vlaanderen en Brussel. Ruim honderd gebouwen en veertig architectenkantoren zetten de deuren open voor een uitzonderlijke blik[…]

Objectief schattingsverslag vormt basis voor bedrag woonlening

Objectief schattingsverslag vormt basis voor bedrag woonlening

Cofinimmo bouwt woonzorgcentra in Frankrijk en Spanje

Cofinimmo bouwt woonzorgcentra in Frankrijk en Spanje

Geen vergunning voor gascentrale in Dilsen-Stokkem

Geen vergunning voor gascentrale in Dilsen-Stokkem