Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Libramont

AgTech Summer Camp vormt versneller voor start-ups

Gerelateerde onderwerpen :

,
AgTech Summer Camp vormt versneller voor start-ups

© kinwun - stock.adobe.com

Nieuwe start-ups stellen innovatieve oplossingen voor om de landbouwsector te steunen, van satellieten over robotica en drones tot verbonden objecten, de inzameling en analyse van gegevens, enz. Om deze start-ups zo goed mogelijk bij te staan organiseert IDELUX i.s.m. Digital Wallonia en de Landbouwbeurs van Libramont van 22 tot 26 juli het AgTech (Agriculture Technology) Summer Camp op de site van de beurs. Deze coachingweek voor start-ups wordt gesteund door het Waalse Gewest, Interreg en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). 

Deze versneller voor start-ups wil (maximum tien) start-ups in staat stellen om hun communicatievaardigheden te ontwikkelen en ze een hele reeks praktische tools aanreiken om hun pitch te versterken om nieuwe partnerschappen, investeringen en klanten te winnen. Aan het einde van de week zal elke start-up zijn project presenteren aan een jury van investeerders en financiers. De drie beste mogen hun project tijdens het diner van de Unie van Waalse Ondernemingen op maandag 29 juli voorstellen. Daarnaast krijgt elke deelnemer toegang tot de exposantenparking en ontvangt hij een vierdaagse pas voor de beurs van Libramont, een gelegenheid om nieuwe klanten te ontmoeten.


Deze interactieve en participatieve workshop wordt geanimeerd door Laurent Mikolajczak, een ervaren coach en facilitator die sedert 15 jaar betrokken is bij de wereld van ondernemingen en webontwikkeling en vertrouwd is met het ontwerp en de animatie van een ondernemersprogramma, de versnelling van start-ups, de begeleiding van workshops, collectieve en creatieve intelligentie en de begeleiding van ondernemers.

Deze workshop vindt plaats van maandag 22 tot vrijdag 26 juli van 9 uur tot 18.30 uur in de aanloop naar de Landbouwbeurs van Libramont op de Penthouse-verdieping van het Libramont Exhibition & Congress (LEC) op de site van de beurs, Rue des Aubépines 50 in Libramont. De workshops worden enkel in het Frans gegeven. Inschrijvingen (tot 12 juli) waren gratis (inclusief lunch), maar verplicht en de ontvangen inschrijvingen werden ter goedkeuring voorgelegd om hun relevantie te waarborgen.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Beurs van Libramont verwelkomt opnieuw 200.000 bezoekers

Libramont

Beurs van Libramont verwelkomt opnieuw 200.000 bezoekers

Zowat 800 standhouders nemen dit jaar deel aan de 85ste Beurs van Libramont, die van 26 tot 29 juli op het beursterrein in deze gemeente in de provincie Luxemburg plaatsvindt. De beurs zelf wordt op 30 en 31 juli gevolgd door Demo Forest met[…]

15/07/2019 |
“Wie zal morgen onze steden bouwen?”

Libramont

“Wie zal morgen onze steden bouwen?”

Recupel
Libramont

Recupel
Innovatieparcours Demo Forest 2019

Libramont

Innovatieparcours Demo Forest 2019

Meer artikels