Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Afstudeerprojecten Faculteit Architectuur

De afstudeerprojecten van de creatieve opleidingen in Limburg worden van 19 tot 21 juni tentoongesteld tijdens Exit/15. Ook de masterstudenten van de opleidingen Architectuur en Interieurarchitectuur van de faculteit Architectuur en Kunst van de UHasselt tonen hun werk aan het publiek. Het evenement vindt plaats in de Herkenrodekazerne aan de Maastrichterstraat 100 in Hasselt, een historisch pand in het centrum van Hasselt en weldra ook een nieuwe thuisbasis van de UHasselt.

De afstudeerprojecten zijn het resultaat van een intensief en creatief leerproces, gevoed door onderwijs én onderzoek. De thema's van de afstudeerprojecten zijn verschillend, maar steeds actueel en relevant: de ontwikkeling van de Belgische kust, herbestemming van erfgoed, duurzaam toerisme in Tanzania, inclusief ontwerpen.

In samenwerking met Z33 en de Exit partners (Universiteit Hasselt, Hogeschool PXL en LUCA School of Arts campus C-Mine) wordt de tentoonstelling feestelijk geopend op vrijdagavond 19 juni om 19 u. Na de toespraken en de uitreiking van de Wanatoe-prijzen om 20 u. kan de tentoonstelling bezocht worden.

www.fac-ark.be

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Miljoenenproject transformeert CO2 tot groene waterstof

Miljoenenproject transformeert CO2 tot groene waterstof

Tien private en publieke partners hebben zich verenigd in het North-C-Methanol project. Samen zullen ze de CO2-emissie jaarlijks met 140.000 ton verminderen en 44.000 ton groene methanol aanmaken voor de lokale chemische en duurzame[…]

26/10/2020 | GentInnovatie
Oudenaarde bouwt nieuwe woonwijk

Oudenaarde bouwt nieuwe woonwijk

Vandenbussche krijgt Best managed Company Award

Vandenbussche krijgt Best managed Company Award

Eerste infrastructuurwerf met ethische code

Eerste infrastructuurwerf met ethische code