Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Aertssen Group uitgeroepen tot 'Best Managed Company'

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Aertssen Group uitgeroepen tot 'Best Managed Company'

Aertssen Group uit Stabroek werd vanavond erkend als  Best Managed Company 2021. Dit label wordt jaarlijks uitgereikt aan verschillende bedrijven wereldwijd en rust op vier belangrijke pijlers: een duidelijke langetermijnstrategie, uitvoerige expertise, een sterk engagement én uitstekende financiële prestaties. Na een uitdagend jaar werden de wendbaarheid, de veerkracht én het leiderschap binnen de Aertssen Group bekroond met deze gerenommeerde titel.
Aertssen Group specialiseert zich als derdegeneratiefamiliebedrijf onder andere in infrastructuurwerken (zoals grootgrondverzet, wegenis-, sloop- en saneringswerken), kraanverhuur, transportactiviteiten, logistieke dienstverlening, groene energie en vastgoedontwikkeling. Dit met meer dan 1.000 gemotiveerde medewerkers, eigen hoogtechnologisch machinepark en een strategie die erop gericht is klanten maximaal te ontzorgen.
 
Aertssen Group kende het afgelopen decennium  een spectaculaire groei en is intussen actief in meer dan 20 landen. Naast een hoogkwalitatieve en zeer diverse dienstverlening wordt resoluut gekozen voor een continue investering in mensen en machines. Kortom: People, Power and Passion to build on! Die formule blijkt een succes en wordt nu bekroond met een exclusief kwaliteitslabel uitgereikt door Deloitte.
 
“Wij zijn vereerd om dit label te ontvangen en  toe te treden tot een selecte groep van Belgische én internationale ondernemingen. Het verkrijgen van dit kwaliteitslabel bevestigt dat we over de nodige troeven beschikken om ons door uitdagende tijden te loodsen, de economische groei te ondersteunen én de wereld en bouwsector van morgen vorm te geven.” Yves Aertssen – co-CEO Aertssen Group
 
In 2017 lanceerde Deloitte Private het label “Best Managed Companies” in samenwerking met onder andere Econopolis en later de KU Leuven. Het programma heeft als doel  begeleiding en erkenning te bieden aan Belgische privébedrijven die op verschillende vlakken uitstekende resultaten behalen.
 
Dit vastgelegd kader wordt wereldwijd gebruikt om onder andere leiderschapskwaliteiten en bedrijfsvoering te beoordelen. Verschillende bedrijven werden eind 2020 onderworpen aan een strenge selectieprocedure op basis van strategie, competenties, engagement en financiële sterkte. Aertssen Group scoorde uitmuntend en ziet zijn inspanningen nu bekroond worden.
 
Bedrijven die aan het programma wensen deel te nemen moeten een omzet van meer dan tien miljoen euro hebben. Daarnaast moeten ze minstens vijf jaar bestaan, meer dan 25 voltijdse werknemers in dienst hebben, waarvan het meerderheidsbelang (> 60%) in
handen is van een Belgische ingezetene, natuurlijke persoon of rechtspersoon.
 
Het Best Managed Companies-label is goed op weg om een internationaal label te worden voor uitmuntende kwaliteit in de ondernemerswereld. Het programma werd 28 jaar geleden in Canada ontwikkeld en is ondertussen in meer dan 35 landen actief.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Investeren middels isoleren

Publireportage

Investeren middels isoleren

Een geïsoleerd huis is fijn om in te wonen. Het is energiezuinig en comfortabel. Daarnaast is het ook nog eens voordelig want je bespaart veel geld. Kies voor isolatie en het levert je een hoger rendement op. Vind je het lastig waar je moet[…]

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Publireportage

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Publireportage

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Publireportage

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Meer artikels