Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Aertssen Group opnieuw finalist Onderneming van het Jaar

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Aertssen Group opnieuw finalist Onderneming van het Jaar

foto: Aertssen Group

© image protected by copyright

Aertssen Group uit Stabroek zit opnieuw in de finale voor de prestigieuze titel Onderneming van het Jaar. Ook Cegeka, Destiny en Heylen Group zijn nog in de running. Het is de tweede keer in drie jaar tijd dat Aertssen Group hiervoor in aanmerking komt.
De winnaar van dit jaar, die het West-Vlaamse Stow opvolgt, zal worden bekendgemaakt op dinsdag 7 december. Met de Onderneming van het Jaar Award zet EY sinds 1995 de mooie prestaties van Belgische bedrijven in de kijker. De finalisten worden geselecteerd op basis van vastgelegde selectiecriteria, zoals de groei en financiële resultaten van het bedrijf, hun zin voor ondernemerschap, internationalisering, innovatieve mindset en deugdelijk bestuur. De grootte en omzet van de onderneming spelen ook een rol, maar slechts in mindere mate. Eerdere winnaars uit de bouwsector zijn o.m. WDP, DEME, Wilemen Groep en Soudal. Yves Aertssen, co-CEO van Aertssen Group, is ook genomineerd als Bouwman van het Jaar door Bouwkroniek.

Derde generatie

In 1964 richtte Marcel Aertssen een grondverzetbedrijf op, nadat hij noodgedwongen zijn landbouwactiviteiten moest staken door de expansie van de Antwerpse Haven.
 
In minder dan 60 jaar is Aertssen Group onder leiding van de derde generatie uitgegroeid tot een internationaal gerespecteerde partner voor onder andere infrastructuurwerken (zoals grootgrondverzet, wegenis-, sloop- en saneringswerken), kraanverhuur, transportactiviteiten, logistieke dienstverlening, groene energie en vastgoedontwikkeling. Dit met bijna 1.500 gemotiveerde medewerkers, een eigen hoogtechnologisch machinepark en een strategie die erop gericht is klanten maximaal te ontzorgen.
 
“Aertssen Group werd, net zoals de andere deelnemers, het afgelopen anderhalf jaar voor ongeziene uitdagingen geplaatst. De flexibiliteit die zij aan de dag hebben gelegd, maakt dat zij hun nominatie voor Onderneming van het Jaar 2021 meer dan verdiend in de wacht gesleept hebben”, zegt Rudi Braes, vice-chair EY EMEIA.
 
“Wij zijn vereerd om hier opnieuw voor genomineerd te zijn en zo erkend te worden voor onze inspanningen van de afgelopen jaren. Als we als winnaar uit de bus zouden komen, zou de award er eentje zijn voor al onze medewerkers, ons A-team!”, bevestigt Yves Aertssen, co-CEO van Aertssen Group.
 
Een jury, met onder andere Marion De Bruyne van Vlerick, Eddy Duquenne van Kinepolis, baron Herman Daems van BNP Paribas Fortis, Guido Vanherpe van La Lorraine Bakery Group en Nadia Jansen van Jansen Building Company, wordt voorgezeten door Michèle Sioen.
OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Publireportage

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Heb jij thuis zonnepanelen op het dak laten plaatsen? Dan wil je waarschijnlijk maximaal profiteren van je zonnepanelen. Maar hoe doe je dat precies? Wil je weten hoe je de optimale waarde uit je zonnepanelen kunt halen? Lees dan verder. Een[…]

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Publireportage

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Geef je woonkamer een upgrade

Publireportage

Geef je woonkamer een upgrade

Dialoog over asset management en uitdagingen in de bouwwereld

Publireportage

Dialoog over asset management en uitdagingen in de bouwwereld

Meer artikels