Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Addax heeft elektrische bestelwagen met N1-homologatie

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Addax heeft elektrische bestelwagen met N1-homologatie

(c) Addax Motors

Addax Motors, de Belgische constructeur van elektrische bestelwagens, introduceert een nieuwe variant van de elektrische bestelwagen Addax MT. De MT15n doorstond de N1-homologatie-crashtesten en is robuuster door o.a. een verbeterde ophanging en veersysteem. Ook het remsysteem is versterkt om de strikte Europese normen te halen. De nieuwe Addax MT15n heeft nu bovendien een geoptimaliseerde actieradius van 134 kilometer onder de nieuwste WLTP-testen.
Addax Motors produceert in België elektrische bestelwagens, afgewerkt op maat van de gebruiker. Deze voertuigen zijn geschikt voor licht vrachtvervoer, bv. groendiensten in steden en gemeenten en magazijnen. Addax mikt op de hoogste kwaliteit tegen een lage total cost of ownership. Daardoor is de ontwikkeling volledig gebaseerd op de best practices uit de sector: dankzij 4G-monitoring staan de klanten rechtstreeks in contact met het netwerk van distributeurs en Addax-technici. Bij pech komt een technicus meteen ter plaatse. Kleinere storingen kunnen vaak snel vanop afstand opgelost worden. Onderdelen zijn binnen de 48 uur beschikbaar vanuit een centraal magazijn.
 
De cabine van de nieuwe Addax MT15n is nu net iets lager dan 2 meter (om ondergronds te parkeren) en dankzij verbeteringen in het interieur is de cabine vanbinnen ook breder. De gebruikte materialen presteren akoestisch en thermisch beter. Er zitten nieuwe armleuningen in de deuren en er is een vernieuwd venstersysteem. Het slotsysteem laat automatische vergrendeling toe. Bovendien laat het verwarmingssysteem toe om de zijruiten voortaan automatisch te ontdooien.
 
De wagen heeft ook een verhoogd rijcomfort dankzij een vernieuwd dashboard en een achteruitrijcamera met groter scherm. De aangepaste stuurhoek zorgt voor nog comfortabeler sturen.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Hansea koopt 25 elektrische bussen

Hansea koopt 25 elektrische bussen

De private busmaatschappij Hansea koopt bij bij MAN Truck & Bus 25 Lion’s City E bussen die in heel Vlaanderen in het openbaar vervoer zullen worden ingezet. De aankoop gebeurt na een succesvol proefproject in het Antwerpse waarbij[…]

03/06/2022 | Mobiliteit
Krachtenbundeling voor reiniging stedelijke gebieden

Krachtenbundeling voor reiniging stedelijke gebieden

Meer bouwmachines verkocht in 2021

Meer bouwmachines verkocht in 2021

Van der Ende Groep haalt twee directieleden binnen van buiten de sector

Van der Ende Groep haalt twee directieleden binnen van buiten de sector

Meer artikels