Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Gebeurtenis

Achttiende Polyclose is al voor 90% volgeboekt

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Achttiende Polyclose is al voor 90% volgeboekt

© www.drj.be

Polyclose, de tweejaarlijkse Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek, is allang een vaste waarde in de sector, zoals opnieuw blijkt uit het grote aantal reeds ingeschreven exposanten. De achttiende editie van deze beurs vindt immers pas plaats van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 januari 2018 in Flanders Expo (hal 1, 4, 6) aan de Maaltekouter 1 in Gent, maar in juli (meer dan zes maanden voordien) was al liefst 90% van de beschikbare standruimte ingevuld.

Hiermee verlopen de reservaties 10 tot 15% vlotter dan bij de vorige editie. Deze beurs biedt dan ook het ideale forum voor vakmensen om innovaties van collega’s te ontdekken of om samenwerkingen nog te versterken. Hier vind  je de grootste marktspelers, de nieuwste trends en tal van nieuwigheden.

In de industrie van de raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek volgen de nieuwigheden elkaar steeds sneller op. De sector is erg bedreven in het ontwerpen, uitdenken en vervaardigen van inspirerende (technische) vernieuwingen. Polyclose geeft een actueel en volledig beeld van wat beweegt op deze markt en voor welke uitdagingen oplossingen worden aangereikt.

Inbraakbeveiliging en toegangscontrole spelen net als design en energiezuinige oplossingen een steeds belangrijkere rol. “Polyclose is de plek bij uitstek om de jongste nieuwigheden te tonen en te ontdekken. We willen de markt inspireren om nog voort te innoveren. Dit jaar verwelkomen we opnieuw vele Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven”, stelt organisator Guy Martens van Limaco nv.

De standhouders zijn vooral actief in alu-profielen, alu-systemen, automatisatie, biometrische systemen, bouwbeslag, coatings, deurpanelen, dichtingen, gereedschappen, gevel, glas en toebehoren, kunststofprofielen, kunststofsystemen, machines, poorten, rolluiken, sloten, software, staalsystemen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, vliegenramen en zonwering. Bij deze laatste is er toenemende aandacht voor terrasoverkappingen.

Tijdens de vorige editie van Polyclose in januari 2016 kwamen meer dan een kwart van de bezoekers en een groot aantal exposanten uit Nederland. Omdat Polyclose één van de weinige gespecialiseerde technische vakbeurzen is waarvoor Nederlanders massaal naar België komen, hebben vele exposanten ook een vertegenwoordiging van Nederland op de stand.

Polyclose is gratis toegankelijk voor professionele bezoekers uit de branche die zich vooraf aanmelden op www.polyclose.be met registratiecode P800253927. Deze driedaagse vakbeurs is geopend op woensdag 17 januari van 9.30 uur tot 18.30 uur, op donderdag 18 januari van 9.30 uur tot 20 uur (avondopening) en op vrijdag 19 januari van 9.30 uur tot 18.30 uur. Voor meer info kan je terecht op www.polyclose.be.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Matexpo rekent op een 'normale' editie

Matexpo rekent op een 'normale' editie

De vakbeurzensector ligt al meer dan een jaar zo goed als volledig stil en ook dit voorjaar is de beurskalender akelig leeg. Eén van de eerste vakbeurzen voor de bouwsector wordt waarschijnlijk materieelvakbeurs Matexpo in Kortrijk, van 8[…]

22/04/2021 | BouwmaterieelMaterieel
De professionele beurzen Installpro en Probuild zijn terug

Publireportage

De professionele beurzen Installpro en Probuild zijn terug

Batibouw: voor één keer de digitale hoogmis van de bouwsector

Batibouw: voor één keer de digitale hoogmis van de bouwsector

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Meer artikels