Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

Aannemingsbedrijf Aertssen wordt Aertssen Infra

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
Aannemingsbedrijf Aertssen wordt Aertssen Infra

(c) Aertssen Infra

Aannemingsbedrijf Aertssen en Aertssen Terrassements werden op 1 juni herdoopt tot Aertssen Infra. Met de nieuwe naam wordt de synergie tussen de divisies langs beide kanten van de taalgrens versterkt. Aertssen Infra breidt meteen ook haar dienstverlening uit.
“Onze afdeling werd zowat 60 jaar geleden opgericht met als belangrijkste focus grondverzet. Dat dekt niet langer de lading van wat we doen. Of het nu gaat om afbraakwerken, asbestverwijdering, sanering, grondverzet, grondbemaling, waterbouwwerken, wegenbouw of groenaanleg, we vinden dat het onze rol is om mee te denken met onze klanten en totaaloplossingen te realiseren. Door dit pakket aan diensten onder één vlag aan te bieden, kunnen we de doorlooptijd van een project aanzienlijk inkorten. Dat is ook wat klanten vandaag verwachten”, zegt Gert Mennes, business unit manager Aertssen Infra.
 
Met de nieuwe naam wordt ook de synergie tussen de verschillende filialen langs beide kanten van de taalgrens versterkt. “Door onze diensten te bundelen en te organiseren onder één commerciële naam willen we verduidelijken wat Aertssen Infra is: een onderneming met een brede dienstverlening en lokale verankering.”

Industriële speler

Aertssen Infra introduceert vanaf 1 juni ook een nieuwe afdeling: Aertssen Industrial Services. Aertssen zette in het recente verleden al enkele sterke referenties neer in de industriële en petrochemische sector. Met de nieuwe, gespecialiseerde afdeling wil de onderneming haar dienstverlening nog meer richten op deze sectoren.

Aertssen

Aertssen Infra maakt deel uit van het internationale familiebedrijf Aertssen Group. De groep is gespecialiseerd in bouw- en infrastructuurwerken, kraanverhuur, uitzonderlijke transporten, logistieke dienstverlening, groene energie en projectontwikkeling. Enkele recente projecten van Aertssen Infra zijn de sloop van de voormalige General Motors-fabriek, baggerwerken voor het Kanaaldok in Antwerpen, de uitbreiding van natuurgebied het Zwin, sanerings- en grondwerken voor het Magna Park in La Louvière, de afbraak van La Tour Boma in Seraing en de aanleg van de Cadixwijk in Antwerpen. Sinds 2019 maken ook Envi en Willy Crommen deel uit van Aertssen Infra. Met meer dan 400 medewerkers, een uitgebreide ervaring en een hoogtechnologisch machinepark brengt Aertssen Infra naar eigen zeggen elk complex project tot een goed einde.

 

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Investeren middels isoleren

Publireportage

Investeren middels isoleren

Een geïsoleerd huis is fijn om in te wonen. Het is energiezuinig en comfortabel. Daarnaast is het ook nog eens voordelig want je bespaart veel geld. Kies voor isolatie en het levert je een hoger rendement op. Vind je het lastig waar je moet[…]

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Publireportage

De tienjarige aansprakelijkheid : wanneer is de verzekering verplicht?

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

Publireportage

Optimale waarde uit je zonnepanelen halen

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Publireportage

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Meer artikels