Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

2 miljoen ' voor asfaltverhardingen

Gerelateerde onderwerpen :

Het Antwerpse stadsbestuur maakt 2 miljoen ' vrij voor het vernieuwen van de asfaltverhardingen in verschillende straten. De werkzaamheden aan de Brouwersvliet zijn deze week reeds begonnen. Als alles volgens plan verloopt, zullen alle werken tegen half oktober uitgevoerd zijn. Asfalt veroudert door weersinvloeden en het verkeer. Regelmatige onderhoudswerken zijn dus noodzakelijk, ook om de verkeersveiligheid te garanderen.

De stedelijke administratie maakt daarom ieder jaar een inventaris van de asfaltwegen die nood hebben aan een opknapbeurt. Het district besliste op basis daarvan om te investeren in volgende straten:

Brouwersvliet, Broederminstraat, August van Cauwelaertlaan, Beatrijslaan, Lambermontstraat, Emile Verhaerenlaan, Maria-Theresialei, Verlatstraat, Bosmanslei, Maurits Sabbelaan, Anneessensstraat, Lange Winkelhaakstraat, Stoomstraat, Van Sprangenstraat, Fortuinstraat, Haringrodestraat, Van Luppenstraat, Gijzelaarsstraat, Biartstraat, Vorstermanstraat, Van Diepenbeeckstraat, Nachtegaalstraat, Vrijheidstraat, Hazelarenstraat, Kiliaanstraat, August Vermeylenlaan, Sint-Jansplein en Tjalkstraat. De exacte timing is, behalve voor de Brouwersvliet, nog in opmaak.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Voetbalstadion Club Brugge krijgt originele en innovatieve architectuur

Voetbalstadion Club Brugge krijgt originele en innovatieve architectuur

De groepering van Alheembouw en Cordeel, geassocieerd met de architectenbureaus SCAU en B2Ai, de structureel ingenieurs van Bollinger+Grohmann en de technische studiebureaus Istema en HQE SuReal, is aangewezen als voorkeurinschrijver bij de[…]

29/10/2020 | ProjectenArchitecten
Nieuwe toegangsbeveiliging voor gerechtsgebouw Luik

Nieuwe toegangsbeveiliging voor gerechtsgebouw Luik

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Bouw Evergems zwembad start in 2022

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Glabbeek verbouwt kerk tot woongebouw

Meer artikels