Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

2 miljoen ' voor asfaltverhardingen

Het Antwerpse stadsbestuur maakt 2 miljoen ' vrij voor het vernieuwen van de asfaltverhardingen in verschillende straten. De werkzaamheden aan de Brouwersvliet zijn reeds begonnen. Als alles volgens plan verloopt, zullen alle werken tegen half oktober uitgevoerd zijn. Asfalt veroudert door weersinvloeden en het verkeer. Regelmatige onderhoudswerken zijn dus noodzakelijk, ook om de verkeersveiligheid te garanderen. De stedelijke administratie maakt daarom ieder jaar een inventaris van de asfaltwegen die nood hebben aan een opknapbeurt. Het district besliste op basis daarvan om te investeren in volgende straten:

Brouwersvliet, Broederminstraat, August van Cauwelaertlaan, Beatrijslaan, Lambermontstraat, Emile Verhaerenlaan, Maria-Theresialei, Verlatstraat, Bosmanslei, Maurits Sabbelaan, Anneessensstraat, Lange Winkelhaakstraat, Stoomstraat, Van Sprangenstraat, Fortuinstraat, Haringrodestraat, Van Luppenstraat, Gijzelaarsstraat, Biartstraat, Vorstermanstraat, Van Diepenbeeckstraat, Nachtegaalstraat, Vrijheidstraat, Hazelarenstraat, Kiliaanstraat, August Vermeylenlaan, Sint-Jansplein en Tjalkstraat. De exacte timing is, behalve voor de Brouwersvliet, nog in opmaak.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Tips & Tricks

Tips & Tricks

In een deze reeks, exclusief voor Bouwkroniek, geven we praktische en haalbare tips om de slaagkansen van je offertes gevoelig te verhogen.

23/10/2020 |
Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Bouwprofessionals welkom in virtuele stad van de toekomst

Reconversie vervuilde bedrijfssite Bottelare kan starten

Reconversie vervuilde bedrijfssite Bottelare kan starten

Nieuwe methode om verf te testen

Nieuwe methode om verf te testen