Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

15 kerngezonde bedrijven veilen materieel en materiaal

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
15 kerngezonde bedrijven veilen materieel en materiaal

Troostwijk Veilingen organiseert de verkoop van overtollig materiaal uit een 15-tal bedrijven in volle expansie van Roger Gehlen, een bekende ondernemer uit Malmedy. Door het enorme en uiteenlopende aanbod is er voor ieder wat wils: zowel particulieren als professionals of gewoon liefhebbers en verzamelaars vinden er verschillende artikelen bij één en hetzelfde adres. Bieden kan nog tot 17 maart.

Roger Gehlen staat aan het hoofd van een groep met een vijftiental bedrijven in de bouwsector, alsook in de verkoop en verhuur van materiaal en gereedschap. Maar hij is ook eigenaar van het Intermills Business & Event Center, de bioscoop MovieMills, de evenementenzaal La Scène en sinds kort ook van het nieuwe viersterrenhotel My Hotel in Malmedy. In totaal leidt hij zo een vijftigtal bedrijven.  

Voor de verkoop van overtollig materiaal uit een vijftiental bedrijven in volle expansie, klopt Roger Gehlen bij Troostwijk Veilingen aan. “Ik zoek een snelle en efficiënte manier om overtollig materiaal en auto’s te verkopen. Het zou zonde zijn om dit niet te laten renderen. Dankzij deze veiling is er zo snel extra budget en ruimte voor nieuwe investeringen”, aldus Roger Gehlen.

585 loten

Deze veiling is zowel bestemd voor de particulier als voor de professional uit de bouwsector en zelfs voor autoliefhebbers. Het gaat namelijk om een groot en gevarieerd aanbod aan verschillende loten: sportauto’s (Lamborghini Huracan Spyder Cabrio, Audi R8, …), grondverzetmachines (wielladers, rupsgravers, dumpers, stroomaggregaten, grondwals, veegmachines, …), materialen (vloertegels, deuren ramen, natuursteen, verlichting, schoorsteenpijpen, …),  gereedschap (trilnaalden, bouwlasers, trilplaten, asfaltzaagmachines), werkkledij, meubels en nog veel meer. “Die enorme variëteit is een groot voordeel. Je kan in één keer heel wat goede aankopen op de kop tikken. Zie het als shoppen in een groothandel maar dan aan de beste, marktconforme prijs”, zegt Kristof Schumers, sales manager Agri, Tuinbouw en Grondverzetmachines voor Wallonië en Limburg. Zo is deze veiling niet enkel interessant voor de particulier, maar ook voor autoliefhebbers, professionele grondverzetbedrijven, handelaars in kleren en schoenen of bouwers en verbouwers.

De veiling loopt tot 17 maart om 13u30. Op 16 maart is er een kijkdag. Het grondverzetmaterieel vind je via https://www.troostwijkauctions.com/nl/earthmoving/01-32182/

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Nieuwe zaakvoerder voor Asbitech

Nieuwe zaakvoerder voor Asbitech

Jochen Bessems neemt het dagelijks beleid als zaakvoerder van Asbitech over van Jan Soeters, die zijn commerciële ervaring en passie zowel in de petrochemie als in de industrie voort wil uitbouwen. Beiden zijn al meer dan tien jaar actief[…]

Cornelis Hout pakt uit met elegante en duurzame houten bijgebouwen

Cornelis Hout pakt uit met elegante en duurzame houten bijgebouwen

Nieuwe directeur Wegenbouw bij van de Kreeke

Nieuwe directeur Wegenbouw bij van de Kreeke

Sweco neemt SGI Ingénieurs over

Sweco neemt SGI Ingénieurs over

Meer artikels