Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

147 appartementen met uitzicht op Duinenwatermeer in Knokke

Gerelateerde onderwerpen :

,
147 appartementen met uitzicht op Duinenwatermeer in Knokke

De nieuwe woonwijk Duinenwater aan de Natiënlaan in Knokke komt met het project Meerzicht in een nieuwe fase. Het gaat om 147 appartementen met uitzicht op het meer. Projectontwikkelaar Triple Living meldt een grote belangstelling, wellicht veroorzaakt doordat recent ook de plannen voor een nieuw golfterrein vlakbij werden goedgekeurd. De bouw van Meerzicht begint deze zomer. De eerste bewoners kunnen er in 2021 hun intrek nemen.

Het golfterrein wordt het grootste van West-Vlaanderen en biedt alle faciliteiten: drie keer negen holes, een driving range, een golfschool, een clubhuis en een hotel. Bovendien komen er ook wandel- en fiets­paden die verbonden zullen worden met de bestaande toeristische wegen. De bouw van het golfterrein begint dit najaar.“Voor de kandidaat-kopers is de ontwikkeling van het nieuwe golfterrein duidelijk een belangrijke factor. Ze weten namelijk dat de waarde van hun appartement sterk zal stijgen wanneer het golfterrein er is. Vele appartementen zullen zelfs uitzicht hebben op dat golfterrein”, zegt Kristof Schellekens, woordvoerder van Triple Living.Project Meerzicht bestaat uit twee vleugels, goed voor 147 appartementen met één, twee of drie slaapkamers. In het midden komt een binnentuin van 3.500 m². Daarnaast wordt ook plaats gemaakt voor een horecazaak. “Er zijn nog geen specifieke plannen voor de horecaruimte, we houden momenteel alle opties open: een brasserie, een koffiebar, een loungebar, … Er hebben zich al een aantal ondernemers gemeld, maar nieuwe voorstellen blijven welkom”, verklaart Kristof Schellekens.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Mol zoekt ontwerpbureau voor renovatie oud gemeentehuis

Mol zoekt ontwerpbureau voor renovatie oud gemeentehuis

De gemeente Mol gaat op zoek naar een ontwerpbureau voor de totaalrenovatie van het oude gemeentehuis op de Markt. Dit markante gebouw is toe aan een volledige renovatie en restauratie. Kandidaturen zijn welkom vóor 6 augustus. Daarnaast[…]

06/07/2020 | ArchitectenRestauratie
Wonen aan het water in Kortrijk

Wonen aan het water in Kortrijk

Vergunning voor heraanleg Albertplein in Knokke

Vergunning voor heraanleg Albertplein in Knokke

72 nieuwe woningen op komst in Westkerke

72 nieuwe woningen op komst in Westkerke

Meer artikels