Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

128 nieuwe koopwoningen bij De Ideale Woning

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
128 nieuwe koopwoningen bij De Ideale Woning

Aan de Merksemsebaan in Wijnegem worden veertig sociale appartementen opgetrokken.

Sociale huisvestingsmaatschappij De Ideale Woning zal verspreid over haar werkingsgebied op korte termijn 128 koopwoningen en -appartementen realiseren. Enkele projecten zijn in uitvoering, andere worden dit najaar en volgend jaar in gang gezet.

Aan de Singel in Borsbeek bouwt De Ideale Woning momenteel elf sociale koopwoningen met drie slaapkamers. De werken worden deze zomer afgerond. In Wijnegem worden aan de Merksemsebaan veertig sociale appartementen opgetrokken, waarvan 27 appartementen met drie slaapkamers en dertien met twee slaapkamers. Dit najaar zullen de werkzaamheden voltooid zijn.

Aan de Keltenheuvel (J. Verbertlei) in Edegem realiseert de huisvestingsmaatschappij twaalf sociale appartementen, waarvan vier appartementen met drie slaapkamers en acht met twee slaapkamers. De werken zullen dit najaar klaar zijn. Dit jaar begint tevens de bouw van negentien appartementen aan de Drie Eikenstraat in Edegem.

De werken aan elf sociale koopwoningen in Borsbeek worden deze zomer afgerond.

In Borgerhout zijn vijf eengezinswoningen in aanbouw die in het voorjaar van 2018 voltooid zullen zijn. Volgend jaar wordt ook het startsein gegeven voor een nieuw koopproject in Antwerpen. Aan de Eendrachtstraat (Slachthuisbuurt) verrijzen vijftien appartementen en vier eengezinswoningen.

In Ranst gaat dit jaar de eerste spade in de grond voor de bouw van acht koopappartementen aan het Schuurblok. Ten slotte worden in Malle veertien koopwoningen gepland aan de Zonnedauwlaan.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Bouwsector niet happig op strenger S-peil

Bouwsector niet happig op strenger S-peil

De Vlaamse regering wil 1 januari 2021 het S-peil verlagen van 31 naar 28. Daardoor zullen nieuwbouwwoningen extra zonnewering, dikkere beglazing en meer isolatiematerialen nodig hebben. Bouwunie vraagt aan de Vlaamse regering om het S-peil[…]

20/11/2019 | BouwenEnergie
Brussels OCMW bouwt ruim 250 woningen

Brussels OCMW bouwt ruim 250 woningen

Duurzaam bouwen met staalframesysteem FastWall

Duurzaam bouwen met staalframesysteem FastWall

Brussel hoort bij duurste steden om in te bouwen

Brussel hoort bij duurste steden om in te bouwen

Meer artikels