Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

128 nieuwe koopwoningen bij De Ideale Woning

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
128 nieuwe koopwoningen bij De Ideale Woning

Aan de Merksemsebaan in Wijnegem worden veertig sociale appartementen opgetrokken.

Sociale huisvestingsmaatschappij De Ideale Woning zal verspreid over haar werkingsgebied op korte termijn 128 koopwoningen en -appartementen realiseren. Enkele projecten zijn in uitvoering, andere worden dit najaar en volgend jaar in gang gezet.

Aan de Singel in Borsbeek bouwt De Ideale Woning momenteel elf sociale koopwoningen met drie slaapkamers. De werken worden deze zomer afgerond. In Wijnegem worden aan de Merksemsebaan veertig sociale appartementen opgetrokken, waarvan 27 appartementen met drie slaapkamers en dertien met twee slaapkamers. Dit najaar zullen de werkzaamheden voltooid zijn.

Aan de Keltenheuvel (J. Verbertlei) in Edegem realiseert de huisvestingsmaatschappij twaalf sociale appartementen, waarvan vier appartementen met drie slaapkamers en acht met twee slaapkamers. De werken zullen dit najaar klaar zijn. Dit jaar begint tevens de bouw van negentien appartementen aan de Drie Eikenstraat in Edegem.

De werken aan elf sociale koopwoningen in Borsbeek worden deze zomer afgerond.

In Borgerhout zijn vijf eengezinswoningen in aanbouw die in het voorjaar van 2018 voltooid zullen zijn. Volgend jaar wordt ook het startsein gegeven voor een nieuw koopproject in Antwerpen. Aan de Eendrachtstraat (Slachthuisbuurt) verrijzen vijftien appartementen en vier eengezinswoningen.

In Ranst gaat dit jaar de eerste spade in de grond voor de bouw van acht koopappartementen aan het Schuurblok. Ten slotte worden in Malle veertien koopwoningen gepland aan de Zonnedauwlaan.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Techni-Mat legt stevige basis voor tweede editie

Ondanks de ongewone omstandigheden is er een mooie basis gelegd voor de nieuwe vakbeurs Techni-Mat in Kortrijk. De meeste exposanten waren tevreden dat ze na zes maanden eindelijk een gelegenheid kregen om klanten en relaties live te ontmoeten.[…]

Techni-Mat gaat door!

Techni-Mat gaat door!

Leuven maakt werk van hemelwaterplan

Leuven maakt werk van hemelwaterplan

Leuvense bouwwerven starten geleidelijk weer op

Leuvense bouwwerven starten geleidelijk weer op

Meer artikels