Volg Bouwkroniek

Abonneer u
Aanmelden

Volg Bouwkroniek Bouwkroniek

128 nieuwe koopwoningen bij De Ideale Woning

Gerelateerde onderwerpen :

, ,
128 nieuwe koopwoningen bij De Ideale Woning

Aan de Merksemsebaan in Wijnegem worden veertig sociale appartementen opgetrokken.

Sociale huisvestingsmaatschappij De Ideale Woning zal verspreid over haar werkingsgebied op korte termijn 128 koopwoningen en -appartementen realiseren. Enkele projecten zijn in uitvoering, andere worden dit najaar en volgend jaar in gang gezet.

Aan de Singel in Borsbeek bouwt De Ideale Woning momenteel elf sociale koopwoningen met drie slaapkamers. De werken worden deze zomer afgerond. In Wijnegem worden aan de Merksemsebaan veertig sociale appartementen opgetrokken, waarvan 27 appartementen met drie slaapkamers en dertien met twee slaapkamers. Dit najaar zullen de werkzaamheden voltooid zijn.

Aan de Keltenheuvel (J. Verbertlei) in Edegem realiseert de huisvestingsmaatschappij twaalf sociale appartementen, waarvan vier appartementen met drie slaapkamers en acht met twee slaapkamers. De werken zullen dit najaar klaar zijn. Dit jaar begint tevens de bouw van negentien appartementen aan de Drie Eikenstraat in Edegem.

De werken aan elf sociale koopwoningen in Borsbeek worden deze zomer afgerond.

In Borgerhout zijn vijf eengezinswoningen in aanbouw die in het voorjaar van 2018 voltooid zullen zijn. Volgend jaar wordt ook het startsein gegeven voor een nieuw koopproject in Antwerpen. Aan de Eendrachtstraat (Slachthuisbuurt) verrijzen vijftien appartementen en vier eengezinswoningen.

In Ranst gaat dit jaar de eerste spade in de grond voor de bouw van acht koopappartementen aan het Schuurblok. Ten slotte worden in Malle veertien koopwoningen gepland aan de Zonnedauwlaan.

OVERHEIDSOPDRACHTEN
Alle overheidsopdrachten

Meest aanbevolen artikels

Brussel hoort bij duurste steden om in te bouwen

Brussel hoort bij duurste steden om in te bouwen

Brussel staat op nummer twaalf in de wereldranglijst als duurste stad om in te bouwen. Dat maakt ontwerp- en consultancybedrijf Arcadis bekend in het rapport International Construction Costs 2017, waarin een klassement van 44 steden wordt[…]

08/03/2017 | Ruwbouw
Helft jonge gezinnen wil verhuizen

Helft jonge gezinnen wil verhuizen

Leiedal herontwikkelt deel Douterloigne-site in Anzegem

Leiedal herontwikkelt deel Douterloigne-site in Anzegem

Eerste steen gelegd van het vervangingsproject in Mater (Oudenaarde)

Eerste steen gelegd van het vervangingsproject in Mater (Oudenaarde)

Meer artikels